Hoe kan ik gemaakte kosten declareren?

Declaraties kunnen eenvoudig worden ingediend via de MultiTankcard Next App.

Download de app hier voor Android
Download de app hier voor IOS

Als gebruiker van de MTc Next App kan je via de knop “Transacties” gemaakte kosten declareren. Klik op de button “nieuwe declaratie” om een nieuwe declaratie in te dienen. Kies vervolgens het soort declaratie en voeg een foto van de bon toe. Vul de declaratie aan met de gewenste gegevens en klik op “indienen” om de declaratie af te ronden. De declaratie zal in behandeling worden genomen door de desbetreffende personen.

Lukt het niet om de declaratie in te dienen of staat het soort declaratie er niet tussen, controleer de leaseregeling of neem contact op met fleetkennis.