Ik heb nog geen pas ontvangen

Ik heb nog geen pas ontvangen

Het wachten op een (nieuwe) pas kan voor je gevoel erg lang duren. Vanuit de leverancier zijn er richtlijnen gegeven, zodat je ongeveer weet hoelang het kan duren voordat je pas geleverd wordt.

Bij een nieuwe auto proberen leveranciers de pas en bijbehorende pincode te bezorgen voordat de auto geleverd wordt. Toch blijkt uit ervaring dat de levering van de pas en pincode ongeveer 10 werkdagen kan uitlopen. Wanneer de pas na 10 werkdagen nog niet geleverd is, neem contact op met fleetkennis. Wij zullen uitzoeken wat er mis gaat en hoe jij zo snel mogelijk een pas en pincode geleverd krijgt.

Heb je een laad- of tankpas nodig voor je huidige auto of krijg je een auto uit de pool van je werkgever, dan zal je de pas en pincode ontvangen nadat de auto geleverd is. Je ontvangt de pas en pincode binnen 10 werkdagen na inzet van de nieuwe auto. Ook hier geldt, heb je na 10 werkdagen nog niks ontvangen, neem contact op met ons.

In de meeste gevallen ontvang je de nieuwe pas per post en de pincode separaat. Zorg dus dat je adresgegevens correct geschreven en actueel zijn.
Ben je recent verhuisd? Neem dan zeker even contact met ons op om na te gaan of wij je adresgegevens juist in de systemen hebben staan. 



    • Related Articles

    • Ik heb zelf (nog) geen bekeuring ontvangen?

      Bij een verkeersboete geldt dat de boete binnen een wettelijke termijn van vier maanden, nadat de overtreding heeft plaatsgevonden, in ontvangst genomen moet zijn. In de praktijk blijkt dat een verkeersboete vaak binnen 4 tot 6 weken binnenkomt. Voor ...
    • Pas kwijt of gestolen

      Wanneer je je laad- /tankpas kwijt bent of deze gestolen is kun je een nieuwe aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op en wij helpen je graag verder!
    • Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

      Of je je reeds bestelde auto nog kan annuleren, hangt af van factoren als tijd, bestelstatus en de leasemaatschappij. Neem contact op met fleetkennis om na te gaan of je bestelling nog geannuleerd kan worden. Als de auto recent besteld is, kan dit ...
    • Kan ik ook laden en tanken zonder pas?

      Wanneer je niet kan tanken vanwege een defecte of verloren brandstofpas kan je de tankbeurt voorschieten en declareren in de MTc-app. Noteer het kaartnummer, zoals deze vermeld staat op je brandstofpas, om deze te koppelen met de app. Lukt het niet ...
    • Ik heb al een laadpaal thuis, wat nu?

      Of een laadvoorziening aan/bij huis wordt geplaatst, hangt af de leaseovereenkomst. Als leaserijder geef je in de leaseovereenkomst aan of je een laadvoorzieningen wenst op te nemen in de overeenkomst of niet. Wanneer je al een laadvoorziening aan ...