Kan ik ook laden en tanken zonder pas?

Kan ik ook laden en tanken zonder pas?

Wanneer je niet kan tanken vanwege een defecte of verloren brandstofpas kan je de tankbeurt voorschieten en declareren in de MTc-app. Noteer het kaartnummer, zoals deze vermeld staat op je brandstofpas, om deze te koppelen met de app.  Lukt het niet om je pas te koppelen in de app, neem contact met fleetkennis op.

Is je laadpas defect of verloren? Neem dan direct contact op met de leasemaatschappij. Zij zullen jou een nieuwe kaart verstrekken.
Tegenwoordig is het mogelijk om bij sommige laadstations met een creditcard of bankpas de laadsessie af te rekenen.
Bij aanbieders zoals Fastned, Ionity, Shell Recharge en Allego is het ook mogelijk een account aan te maken en via een app je auto te laden. 
Er zijn ook laadpalen waar je een QR-code scant en op die manier de laadsessie start en betaalt. Vaak heb je hier ook een creditcard nodig om de betaling te regelen.
Heb je een laadsessie voorgeschoten? Declareren kan dan via de MTc-app.
Om je laadpas te koppelen met de app noteer je het EV-kaartnummer zoals deze vermeld staat op je laadpas. Lukt het niet om je pas te koppelen in de app, neem contact op met fleetkennis.

Download de app 
hier voor Android
Download de app hier voor IOS




    • Related Articles

    • Mag ik tanken in het buitenland?

      Wanneer je in dienst bent bij Van Lanschot Kempen mag je tanken in het buitenland, mits dit zakelijke kilometers zijn. Omdat tanken in het buitenland uitzonderlijk is, is de kans groot dat je pas niet werkt. Wanneer het voorkomt dat je in het ...
    • Ik heb nog geen pas ontvangen

      Het wachten op een (nieuwe) pas kan voor je gevoel erg lang duren. Vanuit de leverancier zijn er richtlijnen gegeven, zodat je ongeveer weet hoelang het kan duren voordat je pas geleverd wordt. Bij een nieuwe auto proberen leveranciers de pas en ...
    • Hoe kan ik gemaakte kosten declareren?

      Declaraties kunnen eenvoudig worden ingediend via de MultiTankcard Next App. Download de app hier voor Android Download de app hier voor IOS Als gebruiker van de MTc Next App kan je via de knop “Transacties” gemaakte kosten declareren. Klik op de ...
    • Wat is er toegestaan op mijn pas?

      Welke kosten je mag declareren is overeengekomen met de leverancier en Van Lanschot Kempen. Deze afspraken zijn terug te vinden in de leaseregeling. De leaseregeling heb je ontvangen bij je indiensttreding en tijdens het bestelproces van je (nieuwe) ...
    • Pas kwijt of gestolen

      Wanneer je je laad- /tankpas kwijt bent of deze gestolen is kun je een nieuwe aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op en wij helpen je graag verder!